Felnevelt egy gorillát, 6 évvel később találkoznak -figyelmeztették,ennek ellenére túl közel kerültek egymáshoz!


Szinte valótlannak tűnik,hogy ilyen is történhet!

Amikor egy multimilliomos és egy természetvédő bemegy a vadon kellős közepébe, hogy Damian Aspinall bemutassa feleségét két régi barátjának, mindenki aggódni kezd, hogy mi fog történni velük. Különösen azért, mert gorillák közé mentek.

Damian Aspinall két kis gorillát nevelt fel, mindaddig ameddig elérték a 12 éves kort. Ebben a korban felnőtté váltak, és egyedül is boldogulni tudtak a dzsungelben.
 
Hat évvel később úgy gondolták, hogy itt az ideje újra meglátogatni őket, ezúttal a saját környezetükben. Ugyanakkor Damian feleségét, Victoriát is be akarta mutatni a két régi barátjának.
Damian Aspinall egy alapítványt indított, és segítséget nyújtanak a vadon élő állatok számára. Az évek során több száz sérült, egyedül maradt gorillán segítettek. Más természetvédőkkel összefogva, a rehabilitáció után már rengeteg állatot sikerült visszavinniük a természetbe.
Munkája során egyes gorillákkal elválaszthatatlan kapcsolatot sikerült kialakítania.

Azonban tudatában van azzal, hogy felesége még soha nem dolgozott vadon élő állatokkal és nem tudja, hogy Djalta és Ima találkozáskor hogyan reagálna egy idegen személyre.
Damian feleségével átkeltek egy krokodil-fertőzte folyón, hogy bejuthassanak a dzsungel közepébe, a gorillák új otthonába. Tudatában voltak azzal a ténnyel, hogy a gorillák nem biztos, hogy szívesen fogadják az embereket a saját területükön.

A figyelmeztetések ellenére azonban egyre közelebb mentek
Annak a veszélye is fennállt, hogy a gorilla még Damian-t sem fogja felismerni, hiszen már hat éve nem látta. Mivel a gorillák hihetetlenül erősek és agresszívek, ezért először csak óvatosan közelítették meg őket.
De mindenki örömére ezek a csodálatos lények tárt karokkal üdvözölték őket.
De mi történt Damian feleségével?
 
Az alábbi videóban megnézhetjük első találkozásukat…. nem akrjuk előre elárulni, de ez mindenki számára egy felejthetetlen találkozás!


Nyugodtan állíthatjuk, hogy Ima és Djalta is jóváhagyták a házasságot. Annyira megkedvelték Damian feleségét, hogy alig akarták elengedni. Az állatok képesek felismerni azokat a személyeket, akik szeretik és gondozzák őket.

Egyesek úgy vélik, hogy ez csak a macskákra és kutyákra vonatkozik, de ez a videó bizonyítja, hogy a vadállatok is képesek erre.
Oszd meg ezt a csodálatos videót a Facebook-on, ha a te szívedhez is közel került!